Hírek

Érdekességek a 84 éves Jack Nicholsonról

A Föld napján ünnepli születésnapját Jack Nicholson, idén ráadásul már a 84.-et, mi pedig ezen apropóból összegyűjtöttünk néhány érdekességet a háromszoros Oscar-díjas legendáról.

Érdekességek a 63 éves Gary Oldmanről

Március 21-én ünnepli 63. születésnapját az Oscar-díjas Gary Oldman, mi pedig ennek apropóján összegyűjtöttünk tíz, sokak által talán nem ismert érdekességet a kiváló színész karrierjével és életével kapcsolatban.


27 vicc a születésnapos Chuck Norrisról

81 éves lett az indokolatlanul poénkultusszá emelt Chuck Norris, mi pedig – elharmadolva ezt a nemes számot - 27 viccel köszöntjük fel őt – olyanokkal, amik talán még neki is tetszenének.Jár a piros pont a Vörös pontnak? – KRITIKA

Nemrég érkezett a világhálóra egy igencsak eredeti alapötlettel rendelkező svéd thriller, a Vörös pont (Red Dot), amely az előzetese alapján hihetetlenül izgalmasnak tűnt, aztán kiderült, nem teljesen azt kaptuk tőle, amit ígért. KRITIKA.


Igaz, hogy árva, de így sem kell félteni Brooklynt – KRITIKA

Moziba érkezett volna a közelmúltban az Árva Brooklyn (Motherless Brooklyn), ám Edward Norton szerelemprojektjének végül be kellett érnie a streaminges megjelenéssel – legalábbis egyelőre. Az egyébként jó film nem emiatt nem kerül majd említésre a legnagyobbak között. KRITIKA.

 

 

Milyen élet van előttem? - KRITIKA

Még az előző esztendő végén érkezett meg streamingre az Oscar-díjas Sophia Loren visszatérését hozó olasz dráma, az Előttem az élet (La vita davanti a sé), mely új köntösbe öltöztette Madame Rosa és a fiatal Momo történetét. KRITIKA.


© 2009-2021 DIGI