Teleszubjektív

SIN CITY

A bűn városa, 21.55.

Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. 

JÁRVÁNY IDEJÉN

... TÉVÉZZ!


A rendelkezések mellett az ésszerűség is megköveteli, hogy amíg a veszély el nem múlik, kerüljük el az esélyét annak, hogy akaratlanul is terjesszük a kórt. Az otthon maradás fontos eszköz ehhez, és a felszabadult idő eltöltésének egyik legjobb és legkellemesebb módja a tévézés. Ezt biztosítani fogjuk továbbra is, a veszély elmúltáig és persze utána is.

Mindenkinek a legjobbakat kívánja a FILM NOW

Rés a pajzson - 05.01. 00.00.

Két kiváló pilóta egy B-3-as vadászbombázóval, fedélzetén két nukleáris töltettel, próbarepülést hajt végre. Deakins őrnagy (John Travolta) azonban terroristák kezére játssza a tömegpusztító fegyvereket szállító gépet, társát pedig katapultálja. Hale (Christian Slater) túléli a merényletet, és bosszúra éhesen nyomába ered áruló barátjának. A sivatagban hamarosan gyilkos hajsza kezdődik a mindenre elszánt pilóták között. 

Szupercella 04.30. 18.05.

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát. 

Colin Farrel új scifiben

Colin Farrel már játszott scifi-ben, legutóbb nálunk, az Emlékmásban. Nyáron kezdik forgatni az Utazókat, amiben 30 gyereket küldenek ki egy távoli bolygóra, hogy ott új társadalmat alapítsanak.  Miután a parancsnok rejtélyes körülmények között meghal, a kommunát a káosz veszi uralma alá. Ki tesz majd ebben rendet vajon?

© 2009-2020 DIGI