Teleszubjektív

Rés a pajzson - 05.01. 00.00.

Két kiváló pilóta egy B-3-as vadászbombázóval, fedélzetén két nukleáris töltettel, próbarepülést hajt végre. Deakins őrnagy (John Travolta) azonban terroristák kezére játssza a tömegpusztító fegyvereket szállító gépet, társát pedig katapultálja. Hale (Christian Slater) túléli a merényletet, és bosszúra éhesen nyomába ered áruló barátjának. A sivatagban hamarosan gyilkos hajsza kezdődik a mindenre elszánt pilóták között. 

Szupercella 04.30. 18.05.

A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát. 

Colin Farrel új scifiben

Colin Farrel már játszott scifi-ben, legutóbb nálunk, az Emlékmásban. Nyáron kezdik forgatni az Utazókat, amiben 30 gyereket küldenek ki egy távoli bolygóra, hogy ott új társadalmat alapítsanak.  Miután a parancsnok rejtélyes körülmények között meghal, a kommunát a káosz veszi uralma alá. Ki tesz majd ebben rendet vajon?

© 2009-2020 DIGI