Teleszubjektív

Kínában lesz a Tenet premierje!

Christopher Nolan (Interstellar, Dunkirk) új science fiction-je a vírus miatt folyamatos halasztást szenved az USA-ban, viszont Kínában már szeptemberben bemutatják.

Útban a 3. Oscar felé?

A Fargo és a Három hirdetőtábla után Frances McDormand esélyes lehet a harmadik trófea begyűjtésére, kivált ezekben a filmínséges időkben, amikor a koronavírus a mozis iparra is lesújtott. A Velencei Fesztiválon mutatkozik be a Nomadland.

SIN CITY

A bűn városa, 21.55.

Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. 

JÁRVÁNY IDEJÉN

... TÉVÉZZ!


A rendelkezések mellett az ésszerűség is megköveteli, hogy amíg a veszély el nem múlik, kerüljük el az esélyét annak, hogy akaratlanul is terjesszük a kórt. Az otthon maradás fontos eszköz ehhez, és a felszabadult idő eltöltésének egyik legjobb és legkellemesebb módja a tévézés. Ezt biztosítani fogjuk továbbra is, a veszély elmúltáig és persze utána is.

Mindenkinek a legjobbakat kívánja a FILM NOW

Rés a pajzson - 05.01. 00.00.

Két kiváló pilóta egy B-3-as vadászbombázóval, fedélzetén két nukleáris töltettel, próbarepülést hajt végre. Deakins őrnagy (John Travolta) azonban terroristák kezére játssza a tömegpusztító fegyvereket szállító gépet, társát pedig katapultálja. Hale (Christian Slater) túléli a merényletet, és bosszúra éhesen nyomába ered áruló barátjának. A sivatagban hamarosan gyilkos hajsza kezdődik a mindenre elszánt pilóták között. 

© 2009-2020 DIGI