Hírek

A Dűnén túl - KRITIKA

Nemrég érkezett a mozikba a Denis Villeneuve által újragondolt Dűne (Dune), pontosabban annak első része, amely lehelyezi az alapokat, de nem egy kerek történetet tesz le elénk. KRITIKA.


Egy szobában egy diszpécserrel és egy telefonnal – KRITIKA

Nemrég érkezett streamingre a 2018-as dán thriller, A bűnös (The Guilty) azonos című remake-je, melyben Jake Gyllenhaal bizonyítja, fél-kamaradrámában is megállja a helyét. Ezen kívül viszont nem sok extrát nyújt a film, amely inkább azoknak ajánlott, akik nem látták az eredetit. KRITIKA.

Nem csak meghalni nincs idő - KRITIKA

Másfél év csúszással érkezett a mozikba a Nincs idő meghalni (No Time to Die), amely köztudottan az utolsó James Bond-film, amelyben Daniel Craiget láthatjuk 007-es ügynökként. Sok szempontból egyedi, ami nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri, de méltó lezárása lett egy ötrészes utazásnak. KRITIKA.


Ez nem volt túl édes, kislányom – KRITIKA

A minap érkezett streamingre egy Jason Momoa főszereplésével készült akciófilm, az Édes kislányom (Sweet Girl), ami az előzetese alapján sem ígért túl sokat, de még a saját maga által felállított lécet sem igazán tudta megugrani. KRITIKA.© 2009-2022 DIGI