Hírek


Christopher Nolannek finoman szólva sem tetszik a Warner döntése


Christopher Nolannek finoman szólva sem tetszik a Warner döntése

A legutóbb a Tenetet rendező Christopher Nolan nem tartja elfogadhatónak, hogy a Warner Bros. minden jövő évi premierjét egyszerre küldi majd moziba, illetve teszi elérhetővé streamingen is.

A Warnes Bros a múlt héten határozott úgy, hogy a koronavírus-járvány miatt minden 2021-es filmjét – a mozis bemutatók mellett – megjelenteti testvércége, az HBO Max streaming-kínálatában is. Nolan ezzel kapcsolatban azt mondta, az egész ügy intézési módja is nagyon zűrös, ugyanis velük, a készítőkkel egyáltalán nem egyeztettek a dologról.

 A direktor továbbá azt is szóvá tette, hogy nem tartja túl korrektnek, hogy olyan projekteket, amiken a rendezők, stábtagok, színészek akár évekig is dolgoztak, a Warner most inkább reklámként használ fel, hogy így promózza a streaming-szolgáltatót.

Nem csak Nolan az, akinek ez a döntés szúrja a szemét, hiszen a Dűnét, illetve a Kong vs. Godzillát is készítő produkciós cég, a Legendary Entertainment még peren is gondolkozik, ugyanis ők mozifilmre szerződtek a stúdióval, ráadásul korábban más streaming-szolgáltatóhoz is vihették volna az alkotásokat, akár jóval több pénzért is.

Részletek és a teljes interjú


2020. december 8.Összes hír© 2009-2021 DIGI