Hírek


Előzménysorozatot kap az egyik legkedveltebb musical


Előzménysorozatot kap az egyik legkedveltebb musical

Prequel készül az 1978-as Grease című filmhez, amely a Grease: The Rise of the Pink Ladies néven fut majd, és mint a cím is utal rá, a négy főhősnő történetét meséli majd el.

Sandy és Danny szerelmi történetét a legtöbben ismerik, ahogyan Olivia Newton John és John Travolta alakítása is felejthetetlenre sikerült az eredeti műben, ezeknél jobban pedig talán csak a Grease slágerei azok, melyeket szívesebben idézünk fel. Az már talán kevesebbeknek van meg, hogy a film anno kapott egy folytatást, amit ugyan  szerény fogadtatásban részesített a nagyérdemű, ellenben kicsit meglökte Michelle Pfeiffer karrierjét.

Korábban felmerült már más előzménysztori ötlete is, méghozzá Summer Lovin' címmel, ami kifejezetten azt a nyarat mesélné el, amint a két, már említett fiatal egymásba szeretett (és ez a projekt 2019 óta elvileg már a készítési fázisban is jár), ám a The Rise of The Pink Ladies nem erre hivatott, hiszen ez négy évvel a eredeti alkotás cselekménye előtt játszódik, és arról szól, hogy Rizzo, Frenchy, Marty és Jan hogyan barátkoztak össze, és hogyan lettek ők a Rózsaszín Hölgyek a Rdyell High gimiben. 

A produkció már zöld utat kapott a Paramount+-tól, és tíz rész mindenképpen készül majd belőle. Premierdátum egyelőre nincs, de író és showrunner már igen: ebben a két szerepkörben az ötletgazda, Annabelle Oakes tevékenykedik majd.

Részletek


2021. július 19.Összes hír© 2009-2021 DIGI