Hírek


Nolan hatalmas bevételre hajt az Opperheimer-filmmel


Nolan hatalmas bevételre hajt az Opperheimer-filmmel

200 millió dollárra rúghatnak a Christopher Nolan által rendezett Opperheimer című film költségei, ám manapság semmi garancia nincs arra, hogy az alkotás nyereséges lesz.

Az atombomba feltalálójáról szóló, többek között Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. és Matt Damon főszereplésével készülő életrajzi thriller büdzséje 100 millió dollárra tehető, és a hírek szerint a promózáshoz is ugyanekkora összegre lenne szükség. Ráadásul Nolan szerződésében van egy olyan kitétel is, mely szerint a jegyeladásokból is származik némi haszna, ami 50-60 millió dollár plusz bevétel megtermelésének szükségességét is jelentheti.

Egybehangzó vélemények szerint így az Opperheimernek legalább 400 milliót kellene kaszálnia, hogy sikeresnek lehessen nevezni, ám ez a pandémia idején minden, csak nem borítékolható. Persze, a direktor korábban már bizonyította, filmjei tudnak teljesíteni a mozipénztáraknál is, az Eredet például 836 milliót, míg a Csillagok között 701 milliót hozott a konyhára a készítőknek. Hogy ez sikerül-e ezzel a művel, az majd kiderül...

Részletek


2021. november 21.Összes hír© 2009-2021 DIGI