Hírek


Nem ússzuk meg az élőszereplős Tom & Jerryt, itt van hozzá az előzetes


Nem ússzuk meg az élőszereplős Tom & Jerryt, itt van hozzá az előzetes

A Warner Bros. 2021. március 4-ére tűzte ki a premierjét a Tom & Jerry-filmnek, melyben Chloë Grace Moretz és Michael Peña között szaladgál majd két kedvencünk, természetesen animáció formájában.

A történet szerint Tom és Jerry békét kötnek és útjaik elválnak. Egér főhősünk ezután New York legflancosabb szállodájába fészkeli be magát, ahonnan egy indiai álomesküvőre való készülés jegyében el szeretnék űzni – és hát egy cincogó betolakodó ellen mi más is lehetne a legjobb fegyver, mint egy macska? Így kerül a képbe Tom, aki természetesen mindent megtesz majd azért, hogy elkapja Jerryt, a hajsza közben pedig jönnek majd a szokásos szivatások és sérülések.

Nagy kérdés, hogy mekkora szükség van egy olyan Tom és Jerryre, amely megvalósítását tekintve a Roger nyúl a pácbanra, esetleg a Space Jamre hajaz, hiszen ebben a két filmben „szerepeltek” rajzfilmfigurák a színészek mellett. Azt is mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyire zavaró, hogy ebben az alkotásban az embereknek meghatározó szerepe lesz, holott az eredeti, Hanna-Barbera-produkcióban csak elvétve láttuk a kétlábúakat deréktól fölfelé.

Ez előzetest mindenesetre itt lehet megnézni.

Részletek


2020. november 20.Összes hír© 2009-2020 DIGI